Cautare

7104 de rezultate pentru "accident rutier joi 7 octombrie" (2.86 secunde)
Avansul depozitelor populatiei si firmelor s-a redus de la 32,6% in septembrie la 25,2% in octombrie, valoarea totala a acestora ajungand la 140,657 miliarde lei, potrivit datelor publicate, marti, de Banca Nationala a Romaniei (BNR).
Numarul inmatricularilor de autoturisme noi in luna octombrie a acestui an a scazut fata de perioada similara din 2007 cu circa 30%, situatie provocata de actuala criza financiara, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA).
In ciuda faptului ca au crescut restantele oltenilor la credite, populatia din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea a economisit mai mult in octombrie fata de septembrie. ... Banca Nationala a Romaniei (BNR) a publicat zilele trecute structura in profil teritorial a creditelor si depozitelor romanilor pe luna octombrie.
Cea de-a doua editie UX Bucharest, prima conferinta de acest gen din Europa de Est, va avea loc la inceputul lunii octombrie al acestui an.
Tricolorii au doua meciuri de disputat, contra Andorrei, pe 11 octombrie, si a Estoniei, pe 15 octombrie.
Celebrul artist intreprinde o calatoria muzicala in 7 orase ale tarii! ... - Turneul va incepe pe 3 octombrie, la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova. - Urmeaza orasul Constanta, pe 7 octombrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor. - Pe 10 octombrie, Toamna Simfonic va fi la Opera Nationala din Iasi.
Intre 4 si 13 octombrie, Festivalul International de Film de Animatie isi surprinde publicul cu un cocktail nonconformist de muzica live si proiectii hipnotizante, dedicat celor care vor sa se bucure de experienta de festival zi si noapte.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
Dar un accident rutier produs pe insula Chappaquiddick, in anul 1969, soldat cu moartea tinerei sale colaboratoare Mary Jo Kopechne, si fuga sa de la locul faptei ii afecteaza grav ambitiile pentru Casa Alba. ... in 1999, intr-un accident de avion.
Militari morti intr-un accident Tot ieri doi militari din Batalionul 495 Infanterie din Bucuresti si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs pe DN 6 Bucuresti-Alexandria, autoturismul in care se aflau fiind lovit frontal de o autoutilitara Ford care a intrat pe contrasens.
Au murit trei oameni intr-un accident si asta e cumplit. ... Trebuie sa discutam despre vidul legislativ care permite cuiva care a suferit un accident grav la ski sa-si pastreze dreptul de a sofa.
Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala. ... Lucescu s-a ales cu dosar penal, dupa ce in accident a fost lovit de un tramvai care nu a franat la timp, masina lui Lucescu ricosand si lovind alte doua masini.
Mariustuca.ro / Curtea Europeana a Drepturilor Omului a aprobat, azi, decizia de oprire a tratamentelor si a alimentarii lui Vincent Lambert, aflat in stare vegetativa din 2008 in urma unui accident de masina (Autoare:
Aproape ca nu este saptamina in care un microbuz de calatori sa nu fie implicat in vreun accident rutier. ... Problema e ca am ales pe altii sa faca aceste lucruri dar nu se petrece nimic altceva decit vreun accident, decit vreun botosanean mort.
Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului care a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Din accident a rezultat rănirea grava a pietonului care a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului care a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Dupa accident, conducatorul auto a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat. Minorul, accidentat usor, a ramas sub observatie la spital.
Din accident a rezultat ranirea usoara a pietonului care de la spital a fost indrumat la domiciliu. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
google-analytics.com